Vauhtia hyvien valjaiden ja varusteiden kanssa

Pyörälenkki tai juoksulenkki saa aivan uutta vauhtia, kun käyttää kunnon vetovaljaita. Pyöräilyssä todellista vauhdin hurmaa ja huumaa löytyy oheisesta filkasta, jossa Cumma päästelee välillä täysillä. Tämä kesä on ollut juoksulenkkien suhteen tosi kiva. Helteillä tällaista menoa ei ehkä uskaltaisi suositella.

Kuvassa Zero D.C Short -valjaat sekä joustava talutin. Pyöräillessä tulee tietenkin valita turvallinen ja rauhallinen tie, jossa pystyy koko ajan pitämään tilanteen hallinnassa. Vauhtia ei kannata ainakaan aluksi päästää liian kovaksi, koska karvakuonojen tietämys liikennesäännöistä on yleensä hiukan puutteellinen:) Vastuu on aina meillä kaksijalkaisilla!

 

Metsälenkillä toimivat varusteet olisivat esimerkiksi Zeron Faster-valjaat, joustava talutin sekä hyvin istuva vyö, johon saa koiran taluttimen kiinni, Multifunction vyöhön saa vaikkapa namupaloja mukaan ja Speedy on kevyenä mahtava varuste kesälenkkeilyyn. Alkuun kannattaa tässäkin tapauksessa valita helpohko maasto, koska innostunut haukku voi päästellä sellaista vauhtia, että koordinaation kanssa voi olla tekemistä.

Kuvassa mennään lujaa Faster-valjaiden kanssa!

Kuvassa mennään lujaa Faster-valjaiden kanssa!

Kuvassa Zero D.C Faster-valjaat vaudissa hurjalla pinkojalla:) Nelijalkaiselle urheilukaverille Fasterit voivat olla oiva valinta silloin, kun itse juoksee tai hiihtää – tai vaikkapa singahtaa rullaluistimilla. Mikäli Fasterit eivät jostakin syystä sovi, kannattaa kokeilla Short-valjaita, jotka ovat hiukan eri malliset ja toimivat yleisvaljaina monen kokoisille ja näköisille koirille. Meille Murren Murkinaan voi tulla koiran kanssa sovittelemaan valjaita – ja tarvittaessa voimme tilata valjaat toimittajaltamme mittojen mukaankin.

Murren Murkinan myymälään voi tulla sovittamaan, mutta kuvassa mittausohjeet Zero D.C valjaiden valintaan.

Murren Murkinan myymälään voi tulla sovittamaan, mutta kuvassa mittausohjeet Zero D.C valjaiden valintaan.

Hyvien varusteiden kanssa yhteisistä harrastuksista saa vielä enemmän iloa! Meiltä löytyy ruokien ja herkkujen lisäksi esimerkiksi valjaita, koulutustarvikkeita ja leluja.

 

Tervetuloa tutustumaan!

 

terveisin Tiina, yksi Murren väestä

 

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>