Kestävää kehitystä ja ekologisia valintoja

Beco-pedit ovat hypoallergisia ja antibakteerisia

Beco-petien päälliset ovat luonnonkuitua ja täytteessä hyödynnetään kierrätyspulloja!

Lemmikin kanssa tarvitsee yhtä ja toista. Jotakin välttämätöntä ja jotakin muuten vaan hauskaa. Kestävä kehitys ja ekologiset valinnat ovat meille Murren Murkinassa tärkeitä. Meistä on hienoa, että nykyään löytyy yhä enemmän kierrätysmateriaalia hyödyntäviä yrityksiä. Me haluamme osaltamme tukea tätä kehitystä toimimalla yhteistyössä näiden yritysten kanssa etsien valikoimiimme uudenlaisia tuotteita. Ei tarvitse kurkkia kauas taaksepäin, kun ekologisuus ja kierrätys yleensä tarkoittivat usein vähän vaatimatonta tuotteen ulkonäköä tai laatua. Ekologisuuden, luonnonmukaisuuden tai kierrätyksen huomioiminen ei onneksi enää tänä päivänä tarkoita sitä, että pitäisi tinkiä tuotteen muista ominaisuuksista.

Mahtava esimerkki on mielestämme Beco-sarjan tuotteet. Otimme niitä valikoimiimme, koska tuotesarjan arvot ovat lähellä omiamme. Uudenlaisten tuotteiden on joskus vaikea löytää kohderyhmäänsä, koska tarjontaa on kuitenkin todella paljon. Beco-sarjassa myös pakkausmateriaalissa huomioidaan ekologisuus – voimme siis kaikki vaikuttaa valinnoillamme.

Kuppi kaiken kokoisille

Kauniit BecoBowl -kupit on tehty kasvikuidusta, ei lisäaineita tai synteettisiä värejä. Voi pestä koneessa!

Koirien ja kissojen ruokakauppana meidän sydäntämme lähellä on tietenkin kaikki ruokaan liittyvä, joten meiltä löytyy monenlaisia ruokakuppeja. Beco Bowl –kupit on tehty kasvikuiduista (bambu ja riisin kuorikuitu), ne eivät sisällä synteettisiä värejä tai lisäaineita ja käytöstä poistettuna ne maatuvat. Kuitenkin ne kestävät astianpesukonetta (suositus ylätasolla pesu). Näitä ei kuitenkaan pidä laittaa uuniin tai mikroaaltouuniin. Pienille koirille ja kissoille on lisäksi matalareunaisia kuppeja, joiden reunat eivät häiritse edes kissan viiksiä. BecoSpork näyttää hauskalta, mutta tärkeintä siinä on, että se todella helpottaa lemmikkien ruokintaa: pitkä kahva ja piikkien muotoilu auttaa kaivamaan viimeisetkin rippeet tölkistä tai pussista ja kätevät kolot auttavat ruoan muussaamisessa. Muotoilijalla on varmasti ollut kokemusta lemmikkien ruokinnasta!

Kätevää kotiin

Kätevä BecoSpork auttaa kaivamaan tölkin tai pussin viimeisetkin rippeet!

 

Kätevä matkalla ja kotona

Kasaan menevä, uunin, mikroaaltouunin ja konepesun kestävä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Matkalla on helpompaa, jos lemmikillä on omat, sopivat ruokakupit mukana. Ekologisuus näyttäytyy silikonisissa, kokoon taitettavissa matkakupeissa siten, että ne ovat joustavia, konepesun, uunin sekä mikroaaltouunin kestäviä. Tietenkin myös nämä ovat myrkyttömiä! Kevyt, pieneen tilaan mahtuva oma kuppi helpottaa mökkeilyä ja matkailua – ja onpa uunin sekä mikroaaltouunin kestämisestä hyötyä joskus kotonakin.

Beco Donut - rentoa oleilua

Beco Donut -pedissä on helppo kierähtää mukavaan asentoon

Lemmikit tarvitsevat tietenkin myös hyvän pedin. Meiltä löytyy pieni valikoima Beco-petejä. Donut-pedin täytteenä on käytetty kierrätysmuovipulloista tehtävää materiaalia ja päällinen on täysin luonnonkuitua. Beco pedit ovat hypoallergisia, antibakteerisia ja hajuja hylkiviä. Donut-pedin muotoillut tyynyt auttavat löytämään mukavan lepoasennon. Tammiston myymälässä on pienemmät tilat kuin Pukinmäessä ja Mankkaalla, joten petejä on Tammistossa rajoitetusti.

Eri kokoisille lemmikeille löytyy sopiva kolo erilaisista Beco Donut -pedeistä

Eri kokoisille lemmikeille löytyy sopiva kolo erilaisista Beco Donut -pedeistä

Koiranomistajien perustarvikkeisiin kuuluu tietenkin myös kakkapussit, joita löytynee kyllä valjaissa ulkoilutettavan kissankin omistajalta. Meiltä löydät BecoBags –pusseja, jotka ovat maatuvia – mutta kuitenkin niin kestäviä, että eivät käytössä hajoa:D

Jokainen lemmikin kanssa puuhaileva tietää, että ihania leluja ei voi vastustaa. Varsinaiset koulutustarvikkeet ovat oma juttunsa, mutta lemmikkimme ilahtuvat myös houkuttelevista ja hauskoista leluista. Kukapa ei haluaisi hauskoja, virikkeitä antavia, mahdollisimman turvallisia, sopivan kestäviä, luonnon materiaaleista tehtyjä leluja. Jos niissä on lisäksi huomioitu kierrätystä ja ekologisia arvoja, mitä muuta voisi toivoa. Lelujen kestävyydestä keskustellaan aina silloin tällöin. On lemmikkejä, joilla ei pysy ehjänä mikään lelu, mutta kokeilemamme mukaan Beco-lelut vaikuttavat kestäviltä. Pehmot ovat varmaankin herkimpiä leluista, mutta hyvillä materiaaleilla ja kaksinkertaisella saumojen tikkauksella on pyritty luomaan hauska, varsin kestävä lelu. Vastustamattomat Aretha-alligaattori, Toby-nalle, Lucy-papukaija sekä George-kirahvi sopisivat myös perheen kaksijalkaisille – ne ovat syötävän söpöjä:D

Hauskaa ja kestävää

Beco-pehmot on valmistettu kierrätysmuovipulloista!

Aina ei tiedä, mistä lemmikki pitää. Köysilelut on tehty luonnon hampusta, jonka lyhyet kuidut sulavat helpommin. Vaikka tämä ei ruokaa olekaan – köysileluista irtoaa aina kuituja. Hampun kasvatuksessa ei myöskään käytetä torjunta-aineita. Luonnon hamppu auttaa myös puhdistamaan hampaita ja se on hypoallerginen ja antibakteerinen!

Lyhytkuituinen hamppu on hyvä koiran köysilelussa!

Lyhytkuituinen hamppu on hyvä koiran köysilelussa!

Palloissa ja renkaissa käytetään vain luonnonaineita, joita lemmikki voi pureskella vaikka kuinka – niistä ei irtoa mitään vahingollista! Beco renkaat, pallot ja luut on tehty luonnonkumista ja riisin kuorikuidusta. Renkaat sopivat puruleluiksi myös jo ikääntyneemmille herkkähampaisille haukuille tai pienet renkaat pennuille, koska ne on suunniteltu erityisen joustaviksi. Myös Beco pallot ovat joustavia – joten ne ovat hellempiä hampaille kuin kovemmat materiaalit.

Beco-pallot, renkaat ja luut on helliä hampaille

Beco-pallot, renkaat ja luut ovat helliä hampaille

Asiakkaamme lemmikkeineen tekevät kuitenkin lopullisen valinnan. Nämä ovat meistä kauniita ja hauskoja – sekä turvallisia tuotteita lemmikeille. Ekologisuus, kierrätys ja kestävä kehitys tuovat mielestämme vahvan lisän tuotteisiin.

Tehdään yhdessä hyviä valintoja!

Tehdään yhdessä hyviä valintoja!

Nyt syys –lokakuussa meillä on tutustumistarjouksena Beco-pehmot -20% myymälöissämme. Lisäksi meillä on erä Beco-petejä -40% (syys-lokakuu tai niin kauan kuin tavaraa riittää). Myymälämme ovat hiukan eri kokoisia, joten valikoima voi hiukan vaihdella eri myymälöissä.

 

Tehdään ekologisia valintoja lemmikeille!

Murren Tiina

Kaikki artikkelissa käytetyt kuvat ovat Beco-tuotteiden maahantuojan markkinointiaineistosta.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>