Naturea – Biologisesti oikeaoppista ruokaa

NATUREA – think nature

ca-o-1-2016

TIESITKÖ, ETTÄ KOIRAT JA KISSAT OVAT LIHANSYÖJIÄ, EIVÄTKÄ EROA PALJOAKAAN SUSISTA JA ILVEKSISTÄ?

Päinvastoin kuin kasvissyöjillä ja märehtijöillä, lihansyöjillä on lyhyt ja aika hapekas ruoansulatuskanava, joka on suunniteltu lihan, eikä viljan sulattamiseen. Viljaa lisätäänkin koirien ja kissojen ruokiin lähinnä säästösyistä. Tämä voi haitata lemmikkisi terveyttä, koska vilja on pääsyyllisiä sellaisiin ongelmiin kuten liikalihavuuteen ja ihoallergioihin.

Koirasi tai kissasi fyysinen hyvinvointi on suoraan suhteellinen sen ruokavalion laatuun.

Naturea Grain Free kuivaruoka koiralle

2kg_regional1

Naturea Grain Free noudattaa tiukasti biologisen oikeaoppisuuden konseptia, tuottaen

ruokaa perustuen siihen, mitä lemmikkisi oikeasti tarvitsee. Emme käytä viljaa, ja käytämme ainoastaan sellaisia ainesosia, joita on hyväksytty ihmisten syötäviksi. Naturea Grain Free ruokien pääainesosat ovat liha tai kala täydennettynä bataatilla, hedelmillä, vihanneksilla, aromaattisilla yrteillä ja merilevällä ja ruoat ovat aina vähähiilihydraattisia. Ruokien kehityksessä on kehitetty ajatellen koirien ja kissojen biologiaa ennen kaupallisia tai tuotannollisia intressejä. Tutustu Naturea sarjan tuotteisiin tästä.

Naturea märkäruoka koiralle

Aito Viljaton Märkäruoka Koirille sopii kaiken rotuisille ja –ikäisille koirille luonnollisen ja terveellisen koostumuksensa ansiosta. Ruoassa ei ole lisäaineita, viestiaineita tai makuaineita. Sisältää ainoastaan korkealuokkaisia aineksia, joita on hyväksytty ihmistenkin syötäviksi.

Naturea viljattomat märkäruoat sisältävät 89 % tuoreita ainesosia ja 0 % viljaa, nämä ruoat tarjoavat terveen ja tasapainoisen täysravinnon. NatureaPakattuina käteviin 375 gramman Tetra Pak –pakkauksiin, maku ja tuoreus varmistaa eksklusiivisen makukokemuksen koirallesi.

montagem-tetras-juntos1

Ruokakokemuksen parantamiseksi suosittelemme Naturean

koirien märkäruokien sekoittamista päivittäiseen kuivamuonaan. Sillä saavutat sekä parempaa vaihtelua että terveemmän elämän koirallesi tarjoamalla rikkaampaa täysravintoa.

Tutustu Naturea Aito Viljattomaan Märkäruokaan tästä.

NATUREA TUKEE LUONNONSUOJELUA JA EKOSYSTEEMIEN SÄILYMISTÄ.

Esimerkkeinä voi kertoa, että viljattomien kuivamuoniemme sarja valmistetaan maaseudulla sijaitsevassa englantilaisessa tehtaassa. Ympäristössä on peltoja ja Douglas-joki, jonka vettä käytetään valmistusprosessissa. Vesi palautetaan jokeen puhdistettuna omasta vesipuhdistamostamme.

Kissojen märkäruoat valmistetaan Galiciassa Pohjois-Espanjassa. Tehdas käyttää tuulivoimaa ja pyörittää omaa kalastuslaivastoa, joka varmistaa saaliin tulevan kestävästä kalastuksesta Pohjois-Atlantissa. Naturea noudattaa myös Dolphin Safe Program Earth Island Instituten säädöksiä.

Yllä mainittujen lisäksi teemme paljon muitakin toimenpiteitä luonnon suojelemiseksi, tehden Natureasta vastuullisen brändin. Kaikki markkinointiaineistomme painetaan kierrätyspaperille ja prosessimme noudattavat ISO-standardeja. Meillä on myös BRC ruokasertifikaatti.

 

Keitä olemme?

Naturea Petfoods on portugalilainen vuonna 2010 perustettu yritys. Tavoitteenamme on tuottaa sellaista ruokaa, joihin muut halutaan verrata. Biologinen oikeaoppisuus ei ainoastaan ole konseptimme, vaan perusta kaikille valmistamillemme ruoille. Ruokiemme pääainesosa on aina sellainen eläinproteiini, joka on hyväksytty ihmisten syötäväksi.

Ruokasarjaamme kuuluu kissan- ja koiranruokaa, joka varmistaa mahdollisimman terveellisen ruokavalion kaikissa elämänvaiheissa. Kaikki ainesosat on valittu huolella ja ruoat valmistetaan optimaalisella tavalla. Kaiken perustana on intohimomme lemmikkien hyvinvointia kohtaan.

Eläintarvike Murren Murkina Oy on Naturean virallinen maahantuoja ja markkinoija. www.murrenmurkina.com.

Kirjoita vastaus

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>